Το Κρητικό ελαιόλαδο είναι ένα από τα σημαντικότερα προϊόντα που παράγει η Κρητική γη, για αυτό το λόγω ονομάζεται επίσης ως το χρυσάφι της Κρήτης . Εμείς η οικογένεια Παπαδοσπυριδάκη εδώ και πάρα πολλά χρόνια ασχολούμαστε αποκλειστικά με την καλλιέργεια της βιολογικής ελιάς και έχουμε δώσει βάση όχι μόνο στην ποιότητα όσο και στην γεύση του ελαιόλαδου μας και για αυτό το λόγω καλλιεργούμε δυο ποικιλίες ελαιόδεντρων . Η μια η χονδρολιά και η άλλη η ψιλολιά (Κορωνέϊκη). Με αυτόν το συνδυασμό έχουμε ένα μοναδικό αποτέλεσμα γεύσης και ποιότητας. Η συγκομιδή των καρπών της ελιάς γίνεται από των Νοέμβριο μέχρι και τον Φεβρουάριο έπειτα μεταφέρουμε τους καρπούς σε πιστοποιημένο βιολογικό ελαιοτριβείο όπου παράγεται το βιολογικό εξτρα παρθένο ελαιόλαδο μας με την μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης του ελαιόκαρπου που επιτρέπει να διατηρεί την υψηλή θρεπτική του αξία. Στο κατάστημα μας εκτός από το ελαιόλαδο μας μπορείτε να προμηθευτείτε διάφορα παράγωγα της ελιάς όπως βρώσιμες και ελιές πάστα ελιάς.